Zijden boeketten

Zijden boeketten zijn dé oplossing voor mensen die van bloemen houden, maar op zoek zijn naar iets wat altijd mooi blijft. Gepersonaliseerde zijden boeketten kunnen op allerlei manieren gemaakt worden. Een mooi veldboeket met zijden kunst bloemen in bonte kleuren, lichte tinten of in één specifieke kleur – in een kleine of grote vaas: écht alles is mogelijk!

Bekijk het aanbod aan standaard boeketten en maak je keuze. Zie jij niet een boeket naar wens tussen ons aanbod? Kies dan voor de optie ‘custommade’. Geef al jouw wensen en eisen aan ons door via e-mail en dan maken we een boeket volledig op maat. Alle gepersonaliseerde zijden boeketten die we maken zijn uniek en zijn niet van echt te onderscheiden. De kunst bloemen boeketten verzenden we via de post naar elke gewenste locatie in Europa.

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Hoe werkt het als je interesse hebt in onze zijdeboeketten?

In de webshop heb je de keuze uit zijdeboeketten in verschillende kleuren, samenstellingen en groottes. Bestel jouw favoriete boeket of kies voor gepersonaliseerde zijdeboeketten op maat.

* Let op: Het kan zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto op de website; dit komt doordat de collectie continu verandert. Natuurlijk wordt er met veel zorg en liefde naar de combinaties gekeken. Heb je speciale wensen en wil je bijvoorbeeld pampas of
pauwenveren combineren met jouw favoriete bloem? Vul dit dan in op het opmerkingenveld bij
jouw bestelling.

* De levertijd bedraagt twee tot zeven dagen. Wil je het product voor een bepaalde tijd ontvangen? Geef dit dan aan.

* Omdat de gepersonaliseerde zijdeboeketten volledig op maat
gemaakt worden – en dus ook geknipt worden – kunnen wij helaas geen retouren aannemen. Bij de custommade boeketten sturen we altijd een foto ter akkoord, zodat je eventueel nog wijzigingen kunt aanbrengen. Bij de overige boeketten doen we dit niet. Dit kun je, indien gewenst, wel aangeven. Ben je toch ergens ontevreden over? Vul dan ons contactformulier in.

* Alle boeketten zijn exclusief vaas, mits dit wordt aangegeven bij de bestelling. Let daar dus goed op! De vazen zijn er natuurlijk wel bij te bestellen. Bij elk boeket staat een advies vermeld voor de afmetingen van de vaas.

Benieuwd hoe je jouw zijdeboeket in de vaas zet?

Scan de QR code en bekijk ons filmpje.

Hoe-doe-je-een-boeket-in-een-vaas-sharon-flowers

Advies over de grootte van de vaas

*Zijdeboeket S is geschikt voor vaas maat S (21x30 - halsopening 10cm en kleiner)

*Zijdeboeket M is geschikt voor vaas maat S of M (25x35 - halsopening 11cm)

*Zijdeboeket L is geschikt voor vaas maat S, M of L (28,5x40 - halsopening 13cm)

*Zijdeboeket XL is geschikt voor vaas maat M, L of XL (32,5x45 - halsopening 15cm)

-

*Wil jij een echte eye-catcher? Dan kun je altijd kiezen voor een groter boeket en een kleinere vaas. Hoe groter het boeket; hoe voller en hoe meer het een eyecatcher wordt.

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Toetervaas

We krijgen vaak vragen over de welbekende toetervaas (of tuitvaas). Wij adviseren in deze grote vaas een boeket met zijdebloemen vanaf maat XL (€ 250,-). De meeste foto’s en voorbeelden op Instagram zijn vanaf maat XXXL (€ 350,-). Ook is het het beste om langs te komen met de vaas omdat er geen standaard boeket in deze vaas gaat. Ben je toch niet in de gelegenheid om langs te komen, dan maken we graag ‘7’ boeketten en sturen we deze op. We leggen je dan door middel van een filmpje uit hoe je de grote vaas met zijdebloemen het best kunt stijlen.

Ontdek hoe eenvoudig bestellen is

Wil je een standaardboeket of gepersonaliseerde zijdebloemen
met bijvoorbeeld een grote vaas bestellen? Dat is bij Sharon Flowers uiterst eenvoudig. In de video hieronder zie je hoe het in zijn werk gaat. Heb je vragen over de bestelprocedure of over een van de boeketten? Of wil je langskomen in de showroom voor het samenstellen van boeketten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 638149248 of door een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl.