About

Sharon Flowers is een gepassioneerde online bloemist, mama van twee prachtige kindjes, en woont samen met haar partner in Purmerend. Van jongs af aan is Sharon al betoverd door de wereld van bloemen. Haar vader, Allard Knöbel, heeft al meer dan 35 jaar zijn eigen bloemenwinkel, Bloembinderij Alfra, in Alkmaar.Het is dan ook geen verrassing dat Sharon haar liefde voor bloemstyling heeft geërfd.

Met jarenlange ervaring en kennis opgedaan in het bloemenvak, heeft Sharon in 2014 haar opleiding 'Bloem & Design' succesvol afgerond. Sindsdien werkte ze samen met haar vader in de winkel, waar ze haar passie voor bloemen deelt en de meest prachtige creaties maakt.

Inmiddels hebben Sharon en haar vader in medio 2017 een nieuwe bloemenwinkel geopend in Broek op Langedijk. Hier heeft Sharon zich verder gespecialiseerd als flowerartist, met een focus op bruidswerk, zakelijke styling en zijdebloemstukken. Haar vaardigheden en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat ze in het hele land wordt erkend als een getalenteerde bloemist.

Naast haar bloemenwinkels heeft Sharon ook online haar stempel weten te drukken. Als ervaren flowerartist wordt ze regelmatig benaderd voor klussen door heel Nederland. Of het nu gaat om een stijlvol bruidsboeket, een elegante tafeldecoratie of een uniek zijden bloemstuk, Sharon weet de juiste sfeer te creëren met haar prachtige bloemcreaties.

Bij Sharon Flowers kun je rekenen op vakmanschap, creativiteit en persoonlijke aandacht. Of je nu een speciale gelegenheid viert, je bruiloft plant, jouw bedrijf wilt aankleden of gewoon iemand wilt verrassen met een mooi boeket, Sharon zorgt ervoor dat elk bloemstuk met zorg en liefde wordt samengesteld.

Ontdek de betoverende wereld van bloemen bij Sharon Flowers en laat je verrassen door haar unieke bloemcreaties. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk advies of bestel eenvoudig online. Sharon staat klaar om jouw bloemenwensen tot leven te brengen.