Levertijd & verzendkosten

Levertijd

​Standaard zijdeboeketten kunnen wij binnen 1-3 werkdagen verzenden mits voorradig. Voor de ''MAKE YOUR OWN'' doen wij ons uiterste best je bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of nog onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Sharon Flowers voor een pakket €7,95 in rekening.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit de consument hiervoor contact opneemt met de webshop zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Wij kunnen pas na 72 uur een klacht en/of procedure starten. Dit betekent dat wij pas vanaf 3 dagen na ontvangst van uw track&trace e-mail iets kunnen ondernemen.

Helaas maken wij de laatste tijd ook vaak mee dat er Boeketten bij Post NL “On Hold” staan of dat er geen verdere informatie beschikbaar is. Deze pakketten worden vaak alsnog bezorgd maar duurt alleen helaas wat langer (denk hierbij aan max. 2 weken). Als u het na deze periode nog steeds niet heeft ontvangen kunt u ons een e-mail sturen met uw ordenummer.

Wij zullen dan een procedure starten en dit oplossen met Post NL. Uiteraard wordt uw bestelling in dit geval volledig vergoed.

Wilt u geen bezorgers inhuren, dan heeft u de mogelijkheid om het pakket zelf op te halen.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. LOF behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DHL Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.