Sharon Flowers in de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die over, door en met Sharon verschenen in verschillende media. 
Klik op de foto/button om het hele item te kunnen zien/lezen.

Noord-Hollands dagblad

Publicatie: 27 Januari 2024

Even snel een bosje bloemen meegrissen kan bij het tankstation, de supermarkt, het tuincentrum of zelfs de bouwmarkt. En de liefhebber laat steeds vaker zijn oog vallen op kunstbloemen (kunstbloemen? ja: kunstbloemen). Is er nog plek voor de traditionele bloemist? „Lig je in je graf, krijg je zo’n kunststuk op je harses. Dat is toch raar.”

Noord-Hollands dagblad

Publicatie: 17 december 2022

Sterrenbloemist Sharon (29) opent mega showroom in Purmerend, met duizenden zijden bloemen én een Instagramhoek

Bloemist Sharon Knöbel (29) verzorgt zijden boeketten voor bekend én onbekend Nederland. Haar bedrijf ’Sharon Flowers’ nam in de afgelopen jaren een enorme vlucht en nu krijgt de ondernemer een enorme showroom in Purmerend. Die is helemaal toegewijd aan de kunstbloemen waar Sharon bekend om staat.

AD-Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

AD

Publicatie: 7 Maart 2021´´BN'ers staan in de rij voor de zijdeboeketten van Sharon (27): ‘Mijn winkel werd te klein´´

Wat doe je precies?
,,Als bloemist maak en verkoop ik boeketten in de winkel die ik samen met mijn vader heb. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met het maken van zijdeboeketten. Wat begon als iets kleins, is uiteindelijk helemaal uit de hand gelopen. Inmiddels heb ik een eigen showroom geopend en maak ik boeketten voor grote bedrijven en bekende Nederlanders. Deze boeketten zijn wat duurder, maar die kun je jaren laten staan. Ze zijn echt ter decoratie.’’

Eigen huis & Tuin

14 december 2020 - Seizoen 1 - aflevering 74

Na een super leuke samenwerking met Froukje de Both werd ik ook benaderd door RTL4 voor het tv-programma: ''Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven'' en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! In de uitzending kun je zien hoe een dag in mijn winkel eraan toe gaat en uiteraard mooie shots van mijn winkel en onze Zijdecollectie. Wil jij deze aflevering graag terug kijken? Dat kan via Videoland of kijk de uitzending terug via onderstaande link: 

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling
Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Just Saye Yes - De film

Release date: 28 januari 2021

Tijdens de filmopnames van de Nederlandse film ''Just Say Yes'' mochten wij de bloemstyling verzorgen.
Aangezien bloemstyling op een bruiloft helemaal mijn ding is, was dit echt een geweldig geslaagde klus!

Nu te zien op NETFLIX!

Noord-Hollands Dagblad

Publicatie: 18 november 2020''Sharons zijdebloemen zijn trending''

''Sharon (27) van de bloemenwinkel in Broek op Langedijk is ook bloemist van sterren als Froukje de Both, Estelle Cruijff en Dave Roelvink. ’Het is allemaal bizar uit de hand gelopen’.

​Ze zijn net echt, de Zijdebloemen van Sharon. „Daarom is het ook zo’n hit geworden.” Alhoewel, heel nep met gouden stampers, dát is ook weer in. In ieder geval hebben al haar boeketten iets gemeen: zodra je ze neerzet, heb je er geen omkijken meer naar. Top voor de alleenstaande man, volgens Dave Roelvink.

​Dave Roelvink? Ja, niet alleen Langedijkers shoppen bloemen bij Bloembinderij Alfra in winkelcentrum Broekerveiling. De bloemstukken van eigenaresse Sharon Knöbel (27) uit Purmerend staan ook in de woonkamers en kantoren van bekend Nederland....''

krant-Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling