Afspraak maken

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Afspraak in de showroom

Wil jij liever persoonlijk advies en graag samen met mij jouw eigen zijdeboeket samenstellen in de winkel? Maak dan nu een afspraak! Deze afspraak wordt geboekt in onze showroom.

LET OP! je mag max 24 uur van te voren afzeggen. Doe jij dit niet brengen wij €25 in rekening, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Afspraak bij u op locatie

Wil jij thuis graag een mooi zijdeboeket of een prachtige bloesemboom? Maar vind jij onze winkel te ver rijden en kom je er online niet helemaal uit? Wij komen ook op locatie! Zowel particulier als zakelijk - minimale besteding vanaf €500,-

*Let op: Zodra je de afspraak boekt van 3 uur zit daar de reistijd bij inbegrepen: als je bijvoorbeeld om 15.00 uur een afspraak maakt en u woont een uur rijden van onze Showroom in Purmerend vandaan dan zullen wij bij u om 16.00 uur op locatie zijn.

Wij vragen een aanbetaling van €99,- voor deze boeking. Dit om teleurstellingen van beide kanten te voorkomen. De afspraak kan en mag 48 uur van te voren verplaatst worden, zeg je deze afspraak definitief af dan ben je deze aanbetaling kwijt.

*Wij rekenen 0.38cent p/km vanaf Purmerend, Retour.

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling