Inschrijven Influencers

Hi Flowerlover,

 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Sharon en ik ben de founder van Sharon Flowers. Al van kleins af aan zit ik in de bloemen en is het vak er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader opende ruim 35 jaar geleden zijn bloemenwinkel en inmiddels hebben we onze krachten gebundeld. Omdat ik letterlijk ben opgegroeid tussen de bloemen heb ik jarenlang ervaring opgedaan in alles wat met bloemstyling te maken heeft weet ik precies wat een mooi en exclusief boeket nodig heeft.

In 2017 hebben we nog een bloemenwinkel mogen openen in Broek op Langedijk en vanaf dat moment ben ik mij als ‘Flower Artist’ gaan specialiseren in bruidswerk en zijdebloemstukken. Inmiddels ben ik online ook enorm gegroeid en word daardoor regelmatig benaderd voor geweldige opdrachten door heel Nederland.
Met twee prachtige zaken, een gepassioneerd team en een heuse showroom voor enkel zijden bloemen zijn we in staat eindeloze en ontelbare bloemencreaties aan te bieden.

 

Sharon Flowers werkt alleen met de beste kwaliteit zijden bloemen en wij kunnen met trots zeggen dat we de grootste collectie zijden bloemen van Nederland (tegen geweldige prijzen) verkopen van het merk Silkka. Om onze nieuwe voorjaarscollectie te promoten zijn we op zoek naar leuke samenwerkingen: “we beleaf in you!”

Silkka

Silkka is een begrip als het gaat om hun assortiment zijden bloemen en staat dan ook bekend om de kwaliteit. Deze prachtige bloemen zijn niet van echt te onderscheiden en bovendien bezorgen de bloemen een geweldige beleving thuis, op het werk of iedere andere plek. Van grote eye-catchers tot boeketten voor op de keukentafel: wij maken alles en niets is onmogelijk!

 

We hebben al met vele grote namen mogen samenwerken en het lijkt ons super om jou aan deze lijst toe te mogen voegen!

De Campagne

Medio januari krijgen wij onze nieuwe collectie zijden bloemen binnen en wat zijn we enorm enthousiast! Een super gave collectie met levensechte flowers.
Om deze juweeltjes goed aan te kondigen zijn wij opzoek naar influencers die ons product willen promoten op hun instagram-account, blog of vlog. In ruil voor deze samenwerking bieden wij een zijden boeket naar keuze aan uit onze nieuwe collectie (optie: met vaas).

Content instructies

Wij vinden het vooral belangrijk dat je vrij bent in het maken van eigen content. Het moet passen bij jou, jouw platform en jouw doelgroep. Wat we graag zouden willen ontvangen is een foto voor onze eigen socials en website waar jij met het bloemstuk op staat en een foto van het bloemstuk zelf. Deze foto's worden op onze webshop geplaatst en zo hebben onze klanten de mogelijkheid om een replica van jouw boeket bestellen.

 Voorbeelden:

- Het boeket terug laten komen in jouw interieur 

- Leuke unbox stories en swipe-up functie naar jouw boeket

 

Lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan? Stuur ons dan een berichtje en hopelijk zijn we snel een echte Flower Match!

 

Liefs, 

Sharon Flowers

 

[storeify-formbuilder-5262]