Retourneren

Retourneren

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop of per e-mail, kan de consument binnen 8 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren mits er geen aanpassingen zijn gedaan. De consument dient hiervoor zijn/haar retour aan te melden via: https://shopify.com/61608362221/account, en/of door je in te loggen op jouw persoonlijke klantenaccount op onze website en de retour aan te melden. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) direct, maar in ieder geval binnen acht dagen na indiening van de retour, aan Sharon Flowers. 

Wij zullen het retour bedrag van €7.95 in mindering brengen op je terug betaling.

​MAKE YOUR OWN & SALE boeketten.

Indien de consument heeft gekozen voor een ‘’Make your own’’ item of zelf aanpassingen gedaan heeft aan de standaard boeketten is retourneren helaas niet mogelijk. Wij zullen voor verzending altijd akkoord vragen d.m.v. foto’s.

Let op: Er gelden andere voorwaarden voor de sale en ''make your own'' producten.

 • Zijdeboeketten (make your own) worden volledig op maat gemaakt – en dus ook geknipt worden – daardoor kunnen wij helaas geen retouren aannemen. Bij de Make your own boeketten sturen we altijd een foto ter akkoord, zodat je eventueel nog wijzigingen kunt aanbrengen. 
 • Alle thema boeketten worden op een normale vaas maat geknipt.  Bestel jij een thema boeket maar laat jij deze speciaal op maat knippen op jouw vaas dan kan jij je boeket niet meer retourneren. 
 • Sale boeketten kunnen niet worden geretourneerd. 

 Hoe retourneer ik mijn pakket?

 1.  Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
 2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket.
 3. Print de retour label uit die je van ons hebt ontvangen 
 4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt.
 5. Wij zullen het retour bedrag van €7.95 in mindering brengen op je terug betaling.
 6. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:

 • Sharon Flowers
 • Vleetstraat 14D
 • Purmerend