Zijdeboeket huren

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Wil je tijdelijk een ruimte opfleuren en wil je daarom graag een zijdeboeket huren? Dat kan bij Sharon Flowers. De zijdebloemen die we in onze boeketten verwerken, zijn haast niet van echte bloemen te onderscheiden. Daarom zijn onze boeketten ideaal wanneer je tijdelijk een ruimte op wilt fleuren. Organiseer je binnenkort een evenement of heb je een pop-upstore? Wat jouw reden ook is om een zijdeboeket te huren; we zijn je graag van dienst.

Geïnteresseerd in onze zijdeboeket?

Een zijdeboeket naar keuze huren

In onze webshop bieden we je de keuze tussen verschillende zijdeboeketten. Niet alleen het soort bloemen verschilt, maar ook de grootte van het boeket. Met onze jarenlange ervaring in bloemstyling kun je ervan op aan dat we weten welke bloemen goed bij elkaar passen en welke niet. Heb je specifieke wensen? Kies dan voor een custommade boeket, waarin we jouw favoriete bloemen verwerken.

Schakel ons in voor jouw evenement

Wij vinden het fantastisch om maatwerk te leveren op evenementen. Zo worden we bijvoorbeeld ook vaak ingeschakeld voor bruidswerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen over het huren van een zijdeboeket? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl. We staan je graag te woord.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !