Zijdebloemen boeket kopen

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Wil je ter decoratie van je woning of werkplek losse zijdebloemen of een compleet boeket kopen? In dat geval zijn we je graag van dienst. Bij Sharon Flowers kies je uit een ruim aanbod aan zijdebloemen die haast niet van echte bloemen te onderscheiden zijn. Je kunt deze zijdebloemen zowel los als in een boeket kopen. Dit doe je in onze webshop of in de showroom in Broek op Langedijk. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Geïnteresseerd in onze zijdebloemen boeket?

De mooiste zijdebloemen samen in een custommade boeket kopen

Natuurlijk is het mogelijk om losse zijdebloemen te bestellen en deze in een vaas voor losse bloemen te plaatsen, maar daarnaast kun je uiteraard ook zelf een boeket samenstellen door losse zijdebloemen te kopen. Vind je dit toch wat lastig? Dan maken we graag een boeket op maat voor je. Dit custommade boeket passen we volledig aan op jouw wensen en smaak. Heb je bepaalde favoriete bloemen of wil je er bijvoorbeeld graag pampaspluimen in laten verwerken? Wat jouw wensen ook zijn; we gaan graag voor je aan de slag!

Geef jouw wensen aan ons door

Wil je een custommade boeket met zijdebloemen kopen of heb je vragen over het aanbod op onze webshop? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl. We helpen je graag verder.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !