Silk-ka boeketten

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Ben je op zoek naar een professionele bloemist die is gespecialiseerd in het samenstellen van silk-ka boeketten? Dan is Sharon Flowers de plek waar je moet zijn! Sharon is al sinds kleins af aan dol op bloemen. Vanwege haar passie voor bloemen heeft ze de opleiding ‘Bloem & Design’ gevolgd en met succes afgerond. Sinds 2017 is ze zich gaan specialiseren in het maken van silk-ka boeketten.

Geïnteresseerd in onze boeketten?

Silk-ka boeketten op maat

In de webshop kies je uit een ruim aanbod aan standaard zijdeboeketten die je kunt bestellen. Wil je liever een boeket dat volledig bij jou past en ben je daarom op zoek naar een bloemist die een silk-ka boeketten op maat maakt? Ook dan kun je bij ons uitstekend terecht. Vertel ons wat jouw favoriete bloemen zijn en wij verwerken deze in een schitterend boeket. Wat dacht je bijvoorbeeld van clematis kunstbloemen of van dahlia kunstbloemen?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn

In onze webshop vind je een compleet overzicht van de kunstbloemen die we in jouw boeket kunnen verwerken. Naast zijdebloemen hebben we een ook een ruim aanbod aan vazen en accessoires. Kortom; we hebben alles in huis om jouw boeket er prachtig uit te laten zien. Heb je vragen over het aanbod of over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via +31 638149248 of info@sharonflowers.nl.