Silk flowerartist

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Als silk flower artist stellen we zijdeboeketten op maat samen voor uiteenlopende klanten. Of je nu een boeket van silk flowers wilt laten maken voor in je woonkamer of voor op kantoor; in beide gevallen zijn we je graag van dienst. Vanwege onze voorliefde voor bloemen is Sharon Flowers opgericht. Sharon is zich hierbij gaan specialiseren in silk flowers (zijdebloemen), waardoor ze zichzelf nu een echte silk flower artist kan noemen.

Geïnteresseerd in silk flowerartist?

Boeketten op maat van een echte silk flower artist

Wanneer je graag een prachtig silk-ka boeket in je woonkamer of op kantoor wilt zetten, laat je deze op maat maken door ons. Als silk flower artist gaan we graag voor je aan de slag om een boeket te maken dat voldoet aan al jouw wensen. Naast dat je een boeket kunt kopen, is het ook mogelijk om een zijdeboeket te huren. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een evenement organiseert wat je mooi wilt inrichten met silk flowers.

Bestel een zijdeboeket op maat

Geef gerust jouw wensen aan ons door als je een custommade boeket van silk flowers wilt laten maken. Natuurlijk kun je ook kiezen uit het aanbod aan standaardboeketten. Voor meer informatie bereik je ons door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !