Gekleurde pluimen in vaas

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Wanneer je graag gekleurde pluimen in een vaas koopt, kun je hiervoor uitstekend terecht bij Sharon Flowers. Wij zijn namelijk dé kunstbloemenwinkel van Alkmaar en omgeving, waarbij je bovendien ook online terecht kunt voor je bestelling. Pluimen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit een stijlvol interieur. Of je nu jouw kantoor, horecazaak of woning aan het inrichten bent, met mooie gekleurde pluimen in een vaas maak je de ruimte helemaal compleet.

Gekleurde pluimen in een vaas naar keuze

De kleur van de pluimen is erg bepalend voor de look die je de ruimte geeft, maar ook de vaas waar je de gekleurde pluimen in doet speelt hierbij een erg belangrijke rol. Ga je voor een zwarte vaas met cheetahprint? Of ben je meer van de hippe bolvazen? Waar ook jouw voorkeur naar uitgaat; bij Sharon Flowers hebben we voor ieder wat wils. Zo kun je de gekleurde pluimen in exact de vaas doen die jij het mooist vindt.

Ontvang advies op maat

Heb je pluimen of andere droogbloemen besteld en ontvang je graag advies over het opmaken van de vaas? In dat geval zijn we je graag van dienst. Kom langs in onze winkel in Broek op Langedijk door een afspraak te maken, of neem contact met ons op door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !