Restaurant Styling - The Mail Company Zaandam

Restaurant Styling - The Mail Company Zaandam

Welkom bij Sharon Flowers, dé specialist in zijden bloemendecoratie. We voelden ons vereerd toen we de kans kregen om The Mail Company in Zaandam, een echt begrip dat al jaren bestaat, te voorzien van onze prachtige bloemdecoratie.

Aan de voorkant van het restaurant hebben we een indrukwekkende bloemengevel van maar liefst 25 meter lang gecreëerd. Een echte eyecatcher die de aandacht trekt van voorbijgangers en gasten uitnodigt om naar binnen te komen.

Zodra je binnenstapt, word je overvallen door geweldige eye-catchers die de ruimte vullen. Onze zijden bloemen creëren een warme en uitnodigende sfeer, waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Bij Sharon Flowers streven we naar perfectie in elke bloemendecoratie die we creëren. We zorgen ervoor dat onze zijden bloemen er levensecht uitzien en de ruimte transformeren tot een betoverende omgeving.

Bekijk de foto's en laat je inspireren door onze bloemendecoraties. Of je nu een restaurant wilt verfraaien of een evenement wilt organiseren, Sharon Flowers staat klaar om jouw ruimte te transformeren met onze hoogwaardige zijden bloemen.

We zijn trots op het resultaat dat we hebben bereikt in The Mail Company en nodigen je graag uit om het zelf te ervaren. Kom langs en laat je betoveren door de prachtige bloemdecoraties die de ruimte vullen.

Zie meer van onze projecten