Restaurant styling - Joseph aan de poel, De polderboom & Brasserie de haven

Restaurant styling - Joseph aan de poel, De polderboom & Brasserie de haven

Welkom bij Sharon Flowers, dé expert in styling met zijden bloemen. Onlangs hadden wij het genoegen om drie prachtige restaurants te voorzien van onze bloemendecoratie. Joseph aan de Poel, Brasserie de Haven en De Polderboom in Aalsmeer en Hoofddorp hebben nu een unieke sfeer dankzij onze creaties.

Voor deze restaurants hebben we voornamelijk boeketten geplaatst, waardoor elke tafel en hoek van het restaurant opfleurt met kleurrijke en levensechte bloemen. Daarnaast hebben we een supergave plafonddecoratie gecreëerd die een echte blikvanger is.

Bij Sharon Flowers streven we ernaar om met onze zijden bloemen een sfeer van schoonheid en verfijning te creëren. Onze creaties zijn niet alleen prachtig om te zien, maar hebben ook het voordeel dat ze lang meegaan en altijd hun frisse uitstraling behouden.

Bekijk de foto's en laat je inspireren door onze bloemendecoraties. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon op zoek bent naar een unieke sfeer voor jouw restaurant, Sharon Flowers staat klaar om jouw ruimte te transformeren met onze hoogwaardige zijden bloemen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een betoverende bloemenstyling in jouw restaurant.

Zie meer van onze projecten