Restaurant styling - Batavia 1994 Wormerveer - Zijden bloemen

Restaurant styling - Batavia 1994 Wormerveer - Zijden bloemen

Welkom bij Sharon Flowers, dé specialist in restaurantstyling met zijden bloemen. Vorig jaar hadden wij de eer om het prachtige restaurant Batavia 1894 in Wormerveer te voorzien van onze schitterende zijden bloemendecoratie.

Batavia 1894 is een begrip in Wormer en wij zijn trots dat we mochten bijdragen aan de sfeervolle ambiance van dit restaurant. Met tijdloze warme bloemkleuren en echte eyecatchers hebben we de ruimte verrijkt. De zijden bloemen decoratie geeft een luxueuze uitstraling en zorgt voor een verfijnde en elegante sfeer.

Bij Sharon Flowers streven we ernaar om met onze zijden bloemen een gevoel van tijdloze schoonheid en klasse te creëren. Onze creaties zijn niet alleen prachtig om te zien, maar hebben ook het voordeel dat ze lang meegaan en altijd hun frisse uitstraling behouden.

Bekijk de foto's en laat je inspireren door onze bloemendecoraties. Of je nu een intiem diner wilt organiseren of een speciale gelegenheid viert, Sharon Flowers staat klaar om jouw restaurant te transformeren met onze hoogwaardige zijden bloemen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een betoverende bloemenstyling in jouw restaurant.

Zie meer van onze projecten