Olivia & Kate - Bloemen gevel

Olivia & Kate - Bloemen gevel

Wij mochten een prachtige bloemengevel creëren ter ere van het zesjarig bestaan van de kledingwinkel Olivia&Kate in Haarlem. Het was een opwindende en creatieve samenwerking waarbij we streven naar een rustige en chique uitstraling met wit en lichtroze zijden bloemen.

Het doel was om een betoverend welkom te creëren voor alle klanten die de winkel binnenstappen. We wilden een sfeer van elegantie en verfijning overbrengen die de stijl van Olivia&Kate perfect weerspiegelt. Met behulp van prachtige zijden bloemen hebben we een gevelontwerp gemaakt dat zowel tijdloos als eigentijds is.

De keuze voor wit en lichtroze bloemen bracht een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid in het geheel. De subtiele kleurencombinatie gaf de gevel een frisse en luchtige uitstraling, waardoor het een echte eyecatcher werd in de straat. Voorbijgangers werden aangetrokken door de elegantie van de zijden bloemen en werden nieuwsgierig naar wat Olivia&Kate te bieden heeft.

Met veel zorg hebben we de bloemen zo geplaatst dat ze een natuurlijke en organische uitstraling hebben. Het was belangrijk om een balans te vinden tussen een opvallende presentatie en een subtiele elegantie. De bloemengevel was bedoeld om de aandacht te trekken, maar ook om een gevoel van rust en schoonheid over te brengen.

We zijn enorm trots op het eindresultaat en dankbaar dat we mochten bijdragen aan het zesjarig bestaan van Olivia&Kate. Het was een geweldige gelegenheid om onze passie voor bloemen en design te combineren en een prachtig visueel aspect toe te voegen aan deze geliefde kledingwinkel.

Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om jouw winkel of evenement te decoreren, neem dan gerust contact met ons op bij Sharon Flowers. We helpen je graag om een betoverende bloemenervaring te creëren die de essentie van jouw merk of gelegenheid weerspiegelt.

Zie meer van onze projecten