Hendrix - Restaurant styling

Hendrix - Restaurant styling

We zijn verheugd om onze nieuwste samenwerking met restaurant HENDRIX te delen! Wij mochten we het restaurant voorzien van prachtige zijden bloemendecoraties. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om de informele sfeer en de heerlijke culinaire ervaring van HENDRIX te complementeren.

Op elke tafel hebben we charmante zijden boeketjes geplaatst. Deze boeketjes voegen een vleugje kleur en frisheid toe aan elke zitplaats, waardoor de gasten zich meteen welkom voelen. De zijden bloemen zijn met de grootste zorg geselecteerd en zorgen voor een prachtig accent in het interieur.

Achter de bar hebben we ook zijden planten geplaatst om een levendige en natuurlijke uitstraling te creëren. Deze planten voegen een vleugje groen toe aan de ruimte en geven een ontspannen ambiance. Het is een perfecte balans tussen gezelligheid en stijl.

Daarnaast hebben we boeketten van zijden bloemen op strategische plekken in het restaurant geplaatst. Deze boeketten dienen als echte blikvangers en creëren een prachtig visueel effect. Ze voegen kleur en elegantie toe aan de algehele sfeer van het restaurant.

HENDRIX is een informele bar met een menu vol brunchklassiekers, internationale pubgerechten en een uitgebreide drankenkaart. Onze zijden bloemendecoraties dragen bij aan de gezellige en ongedwongen ambiance van het restaurant, waardoor gasten zich meteen thuis voelen.

Bij Sharon Flowers zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke en adembenemende bloemenervaringen. Of het nu gaat om restaurants, hotels of evenementen, wij staan klaar om jouw ruimte te transformeren met onze hoogwaardige zijden bloemendecoraties.

Als je op zoek bent naar een prachtige en onderhoudsvrije manier om jouw ruimte te verfraaien, neem dan gerust contact met ons op bij Sharon Flowers. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw visie tot leven te brengen met onze prachtige zijden bloemen.

Zie meer van onze projecten