SALE

🌼 Grote SALE op Zijden Boeketten!

Ben je klaar om je ruimte op te frissen en te transformeren? Grijp dan nu je kans, want onze sensationele SALE op zijden boeketten is begonnen! We hebben een enorme variëteit aan prachtige boeketten in verschillende maten, stijlen en kleuren, allemaal tegen onweerstaanbare prijzen.

🌸 Verschillende Maten, Stijlen en Kleuren: Of je nu een subtiel accent wilt toevoegen aan een hoekje van je kamer of een opvallende blikvanger wilt creëren, wij hebben het perfecte boeket voor jou. Van klassieke rozen tot exotische lelies, we hebben een breed scala aan bloemen om uit te kiezen, allemaal verpakt in prachtige zijden creaties.

🌷 Voorjaarscollectie Vertrekt: We zeggen gedag tegen onze betoverende voorjaarscollectie. Dit is je laatste kans om deze lente- en zomerpracht te bemachtigen voordat ze voorgoed verdwijnt. Mis deze kans niet om een stukje van het seizoen in huis te halen.

🍂 Hallo Najaarscollectie! En terwijl we afscheid nemen van de voorjaarsbloemen, verwelkomen we met opwinding onze sprankelende najaarscollectie! Binnenkort kun je jezelf onderdompelen in de warme kleuren en betoverende arrangementen die perfect passen bij de herfst- en wintermaanden.

🛍️ Waar Wacht Je Op? De tijd om je ruimte te vernieuwen is nu! Bezoek onze winkel en ontdek de verbluffende deals op onze zijden boeketten. Of je nu een stijlvolle verandering wilt aanbrengen of iemand wilt verrassen met een betekenisvol cadeau, deze SALE is de ultieme gelegenheid.

Wacht niet te lang, want deze aanbiedingen zullen snel verdwijnen. Kom vandaag nog langs en geef jezelf de kans om de schoonheid van zijden bloemen te omarmen.

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Hoe werkt het als je interesse hebt in onze zijdeboeketten?

In de webshop heb je de keuze uit zijdeboeketten in verschillende kleuren, samenstellingen en groottes. Bestel jouw favoriete boeket of kies voor gepersonaliseerde zijdeboeketten op maat.

* Let op: Het kan zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto op de website; dit komt doordat de collectie continu verandert. Natuurlijk wordt er met veel zorg en liefde naar de combinaties gekeken. Heb je speciale wensen en wil je bijvoorbeeld pampas of
pauwenveren combineren met jouw favoriete bloem? Vul dit dan in op het opmerkingenveld bij
jouw bestelling.

* De levertijd bedraagt twee tot zeven dagen. Wil je het product voor een bepaalde tijd ontvangen? Geef dit dan aan.

* Omdat de gepersonaliseerde zijdeboeketten volledig op maat
gemaakt worden – en dus ook geknipt worden – kunnen wij helaas geen retouren aannemen. Bij de custommade boeketten sturen we altijd een foto ter akkoord, zodat je eventueel nog wijzigingen kunt aanbrengen. Bij de overige boeketten doen we dit niet. Dit kun je, indien gewenst, wel aangeven. Ben je toch ergens ontevreden over? Vul dan ons contactformulier in.

* Alle boeketten zijn exclusief vaas, mits dit wordt aangegeven bij de bestelling. Let daar dus goed op! De vazen zijn er natuurlijk wel bij te bestellen. Bij elk boeket staat een advies vermeld voor de afmetingen van de vaas.

Benieuwd hoe je jouw zijdeboeket in de vaas zet?

Scan de QR code en bekijk ons filmpje.

Hoe-doe-je-een-boeket-in-een-vaas-sharon-flowers

Advies over de grootte van de vaas

*Zijdeboeket S is geschikt voor vaas maat S (21x30 - halsopening 10cm en kleiner)

*Zijdeboeket M is geschikt voor vaas maat S of M (25x35 - halsopening 11cm)

*Zijdeboeket L is geschikt voor vaas maat S, M of L (28,5x40 - halsopening 13cm)

*Zijdeboeket XL is geschikt voor vaas maat M, L of XL (32,5x45 - halsopening 15cm)

-

*Wil jij een echte eye-catcher? Dan kun je altijd kiezen voor een groter boeket en een kleinere vaas. Hoe groter het boeket; hoe voller en hoe meer het een eyecatcher wordt.

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Toetervaas

We krijgen vaak vragen over de welbekende toetervaas (of tuitvaas). Wij adviseren in deze grote vaas een boeket met zijdebloemen vanaf maat XL (€ 250,-). De meeste foto’s en voorbeelden op Instagram zijn vanaf maat XXXL (€ 350,-). Ook is het het beste om langs te komen met de vaas omdat er geen standaard boeket in deze vaas gaat. Ben je toch niet in de gelegenheid om langs te komen, dan maken we graag ‘7’ boeketten en sturen we deze op. We leggen je dan door middel van een filmpje uit hoe je de grote vaas met zijdebloemen het best kunt stijlen.

Ontdek hoe eenvoudig bestellen is

Wil je een standaardboeket of gepersonaliseerde zijdebloemen
met bijvoorbeeld een grote vaas bestellen? Dat is bij Sharon Flowers uiterst eenvoudig. In de video hieronder zie je hoe het in zijn werk gaat. Heb je vragen over de bestelprocedure of over een van de boeketten? Of wil je langskomen in de showroom voor het samenstellen van boeketten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 638149248 of door een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl.