AV Specialist Stagiair(e)!

Wil jij werken bij het fleurigste bedrijf van Nederland? Zoek jij een uitdagende stageomgeving? Wij zijn op zoek naar een AV Specialist Stagiair(e)!

Bedrijfsinformatie

Sharon Flowers is een winkel gespecialiseerd in zijden bloemen. We maken de mooiste boeketten en creaties met zijden bloemen van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn we zeer actief op het gebied van contentcreatie, waarbij we onder andere filmpjes maken voor social media.

Jouw rol

Als AV Specialist Stagiair(e) krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan ons contentteam. Je taken omvatten:

  • Editen van vlogs: Je gaat de wekelijkse vlogs van Sharon editen die op ons YouTube-kanaal worden gepubliceerd. Dit is een nieuwe toevoeging aan ons contentaanbod, dus je krijgt de kans om samen met Sharon een unieke stijl te ontwikkelen en bent volledig vrij in je creativiteit.
  • Social media content: Je edit filmpjes en shorts voor onze social media kanalen, waaronder aankondigingen en andere korte video's.

Wat bieden wij jou:

  • Creatieve vrijheid: Bij Sharon Flowers krijg je de ruimte om je creativiteit te uiten en mee te denken over nieuwe contentideeën.
  • Professionele begeleiding: Je werkt nauw samen met Sharon, die je begeleidt en ondersteunt in je rol.
  • Gezellige werkomgeving: Werk in een inspirerende en kleurrijke omgeving met een enthousiast en gedreven team.
  • Ervaring in de praktijk: Doe waardevolle werkervaring op in een dynamisch en creatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
  • Netwerkmogelijkheden: Breid je professionele netwerk uit binnen de contentcreatie- en bloemenbranche.

Ben jij de creatieve en gemotiveerde stagiair(e) die we zoeken? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken bij Sharon Flowers!