Café restobar Rooie Sien Purmerend - Restaurant styling.

Café restobar Rooie Sien Purmerend - Restaurant styling.

Ontdek de betoverende zijden bloemen van Sharon Flowers bij het vernieuwde Café/Restobar Rooie Sien in Purmerend! Als experts op het gebied van zijden bloemendecoraties hebben wij de eer gehad om een prachtig bloemenproject uit te voeren voor dit café. Eerder hebben wij al zijden bloemen geleverd aan het café, maar vanwege de verbouwing mochten wij nu twee adembenemende flowerwalls met neonletters toevoegen.

De eerste flowerwall is een spektakel van midnight bloemen in levendige kleuren, goudaccenten en glinsterende details. Deze unieke creatie brengt een sfeer van kleur en glamour naar Café/Restobar Rooie Sien. De andere flowerwall heeft een panterprint thema, met gouden en zwarte elementen. Elk detail van deze handgemaakte bloemenwand straalt elegantie uit.

Naast de flowerwalls hebben wij ook prachtige zijden bloemboeketten gemaakt. Elk boeket is zorgvuldig samengesteld om een natuurlijke en verfijnde uitstraling te creëren. Deze boeketten voegen een vleugje schoonheid en charme toe aan de algehele ambiance van het café.

Bekijk de foto's hieronder om de magie van onze creaties te ervaren. Laat je betoveren door de unieke combinatie van zijden bloemen en artistieke flair. Als je geïnspireerd bent en ook wilt genieten van deze prachtige decoraties, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jouw ruimte te transformeren met onze betoverende zijden bloemen.

Zie meer van onze projecten