Zijden veldboeket

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Een zijden veldboeket is dé oplossing voor mensen die van kleurrijke bloemen houden, maar niet elke week een boeket willen vervangen voor een verse. Een zijden veldboeket van Sharon Flowers is namelijk net zo mooi als een echt boeket, maar deze verwelkt niet. Wanneer je een zijden veldboeket koopt, doe je dus een investering waar je nog tijden van kunt genieten!

Een zijden veldboeket op maat laten maken

In onze webshop vind je een aantal standaard boeketten waar je uit kunt kiezen. Heb je echter specifieke wensen? Of wil je graag een boeket met daarin jouw favoriete bloemen? Dan maken we graag een veldboeket op maat. Indien gewenst kun je jouw boeket in een van onze vazen laten leveren, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bolvaas of van een zwarte cheetah vaas?

Laat elk seizoen een nieuw veldboeket leveren

Heb je interesse in een zijden veldboeket, maar vind je afwisseling in het boeket eigenlijk ook belangrijk? Dat is geen enkel probleem. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, waarbij je wekelijks, maandelijks of elk seizoen een nieuw prachtig boeket van ons ontvangt. Ideaal toch? Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl of bezoek onze winkel in Broek op Langedijk, vlak bij Alkmaar.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !