Vazen opmaken

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Vazen opmaken met je favoriete bloemen is nog best lastig. Want hoe lang laat je de steel van de bloem? En welke bloemen staan mooi bij elkaar? Wanneer je kunstbloemen bestelt bij Sharon Flowers hoef je je geen moment zorgen te maken over deze vragen. Wij helpen onze klanten namelijk graag bij het opmaken van hun vazen. Heb je losse kunstbloemen besteld en wil je hier zelf een mooi boeket van maken? We geven graag tips en tricks waarmee je vooruit kunt.

Extra makkelijk: vazen opmaken met een kant-en-klaar kunstboeket

Wanneer het opmaken van vazen jou niet helemaal ligt, maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Kies in dat geval een kant-en-klaar boeket met zijdebloemen te kopen of laat een kunstboeket op maat maken. Wij weten namelijk precies welke bloemen goed met elkaar matchen en bepalen dan ook direct de lengte van de steel voor je. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen, is de bloemen in de vaas te plaatsen. Kunstboeketten online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Vraag ons gerust om advies

Wanneer je kunstbloemen hebt besteld, zijn we je natuurlijk graag van dienst met advies op maat. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl wanneer je graag meer wilt weten over het opmaken van vazen. Wil je graag een op maat gemaakt boeket? Dan horen we graag wat je wensen zijn tijdens een afspraak op locatie of in onze winkel in Broek op Langedijk.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !