Gouden vaas

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Voor een prachtige gouden vaas bezoekt u onze webshop. Wij hebben namelijk een verbluffend aanbod aan vazen op voorraad waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe gouden vaas. Als silk ka bloemist zijn we namelijk niet alleen gefocust op kunstbloemen, maar ook op vazen. Het totaalplaatje, daar gaat het namelijk om!

Een gouden vaas met prachtige zijdebloemen uitzoeken

Een gouden vaas is zonder bloemen natuurlijk niets. Hou je van bloemen, maar vind je het jammer dat deze al snel verwelken? Dan zijn zijden kunstbloemen of gekleurde pluimen de oplossing. De kunstbloemen die je bij ons bestelt, blijven altijd goed en zijn haast niet te onderscheiden van echte bloemen. Perfect dus voor in jouw gouden vaas!

Ontvang hulp bij het opmaken van de vaas

Wanneer je een vaas en een boeket of losse bloemen hebt besteld, moet je natuurlijk nog wel de vaas opmaken. Dit is geen eenvoudig klusje en daarom helpen we je hier graag bij met tips en tricks. We leggen je graag uit hoe je de vaas en de bloemen het best tot hun recht kunt laten komen in jouw ruimte. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar +31 638149248 of een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl. Uiteraard kun je ook een afspraak maken of langskomen in onze winkel in Broek op Langedijk, vlak bij Alkmaar.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !