Events

Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een evenement, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan een unieke én spraakmakende beleving van uw gasten die niet snel vergeten zal worden.
Wij creëren elke keer weer graag een echte ''WAUW'' factor! 
Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling

Gespecialiseerd in evenementen

Sharon Flowers heeft een geweldig portfolio en is gespecialiseerd in diverse ''creatieve bloemstyling concepten'' voor evenementen. Wij kunnen volledig naar wens allerlei soorten Zijdeboeket-stukken op maat maken; bijvoorbeeld bij de entree of op tafel. Wij zijn bekend met de onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen; alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement - daarna zal alles weer netjes door ons worden afgebroken.

Alles uit handen

Sharon Flowers werkt voor, tijdens en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgevers. Tijdens de voorbereiding van het evenement maakt Sharon Flowers een voorstel met een ''creatief bloemstyling concept'' en weet u exact wat u van ons kunt verwachten. In dit voorstel houden wij rekening met: uw wensen, de locaties, ruimtes, kleuren thema's, de gewenste sfeer, bloemvoorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo's, huisstijl, merkwaarden e.d.), op- en afbouwtijden en uiteraard het budget.

Alle stukken worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de gewenste locatie vervoerd zal worden. Op locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plaatse afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken, in samenspraak met de opdrachtgever en eventuele andere leveranciers, weer afgebroken.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u een afspraak inplannen? Dat kan hier.

Sharon-flowers-bloemen-purmerend-bloemstyling