Bruidsboeket Alkmaar

✔ Kunstboeketten op maat

✔ Levensechte kunstbloemen

✔ Persoonlijke service

Zoeken jullie een bloemist die een prachtig bruidsboeket kan maken in de omgeving van Alkmaar, omdat jullie binnenkort gaan trouwen? Kies dan voor Sharon Flowers. Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring in de bloemistenbranche en we verzorgen graag alles op het gebied van bloemen en aankleding op jullie bruiloft. De juiste bloemkeuze is belangrijk om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk, Boho-chic of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Door onze kennis en creativiteit met jullie te delen hopen we de spanning en stress iets weg te nemen en het plaatje voor jullie compleet te maken. We denken graag met jullie mee over de perfecte styling. Bruidsboeket, mini-bruidsboeketten, (pols-) corsages, haardecoratie, autodecoratie, backdrop, tafelvaasjes, zaalversiering - groot én klein; wij verzorgen de bloemversiering volledig zoals jullie dat willen!

Hoe wij jullie bruidsboeket in onze showroom nabij Alkmaar maken

Wanneer je graag een bruidsboeket of andere aankleding door ons wilt laten verzorgen, plannen we allereerste een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze showroom in Broek op Langedijk, vlak bij Alkmaar. Je kunt dan al je wensen aan ons doorgeven, waarna we onze ideeën hier volledig op afstemmen. Als het wederzijds klikt en de wensen duidelijk zijn, stellen we graag een offerte voor jullie op. Bij akkoord gaan we direct aan de slag! Omdat de showroom zich vlak bij Alkmaar bevindt, reizen we voor een bruidsboeket door heel Noord-Holland zonder daar een vergoeding voor te vragen.

Wonen jullie in Alkmaar of omgeving en willen jullie een bruidsboeket op maat laten samenstellen? Of willen jullie graag een van onze zijdeboeketten huren? Maak dan nu een afspraak via ons online boekingssysteem.

Weet waar je aan toe bent: download de prijsindicatie

Het is altijd fijn om te weten waar je aan toe bent, ook als je van een online bloemist gebruik wilt maken. Download daarom hieronder onze prijsindicatie en ontvang een overzicht van de gemiddelde kosten van bruidsbloemwerk.

Om een goede/specifieke prijsindicatie te kunnen geven, raden we uiteraard een kennismakingsgesprek aan. Voor een specifieke prijsindicatie voor jullie bruidsboeket, plan je een afspraak met ons in in Alkmaar of elders. Dit doe je via het online boekingssysteem.

EARLY ACCES

Wil jij eerder toegang op onze BLACK FRIDAY deals? Schrijf je nu hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag jouw VIP ticket !