Bloemstyling - project

Wil je graag gepersonaliseerde bloemstyling bij jou thuis, op kantoor of eventueel op een andere zakelijke locatie? Dat kan! Sharon Flowers is jou graag van dienst! Wij schikken met alle plezier een prachtig boeket voor je dat voldoet aan al jouw wensen. Door voor deze gepersonaliseerde bloemstyling te kiezen, geef je de ruimte waarin de bloemen staan direct meer sfeer.

Gepersonaliseerde bloemstyling op afspraak

Wellicht heb je geen tijd of is onze winkel te ver rijden voor je - wat de reden ook is, wij kunnen uiteraard ook op afspraak bij je langskomen. Tijdens deze afspraak voorzien we je van persoonlijk advies én maken we graag onvergetelijke, persoonlijke creaties op maat van zijdebloemen. Deze creaties bestaan vaak uit verschillende soorten bloemen, waaronder bijvoorbeeld klaprozen en Lathyrus kunstbloemen. Het maken van een afspraak voor gepersonaliseerde bloemstyling is op elke gewenste locatie in Nederland mogelijk.

Maak telefonisch een afspraak

Wanneer je graag wilt dat we bij je langskomen voor gepersonaliseerde bloemstyling, maak je heel eenvoudig telefonisch een afspraak. Dit doe je door te bellen naar +31 638149248. Tijdens dit gesprek nemen we al je wensen en eisen goed met je door, zodat we ons goed voor kunnen bereiden en alvast de juiste bloemen en vazen uit kunnen kiezen. Heb je vragen? Ook dan zijn we telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@sharonflowers.nl.